Annapurna Interactive Showcase 2023 - Τα games που ξεχώρισαν

 Η εκδότρια εταιρία Annapurna αποκάλυψε τις επερχόμενες κυκλοφορίες από τα studios που συνεργάζεται καθώς και updates για ήδη υπάρχων τίτλους. Εμείς ξεχωρίσαμε ορισμένα και σας τα παρουσιάζουμε:

1. Lorelei and the Lazer Eyes

Το trailer δεν αποκάλυψε πολλά όσον αφορά την ιστορία και τι πραγματεύεται αλλά μας άφησε μια δυνατή αίσθηση μυστηρίου και ψυχολογικού τρόμου, το σίγουρο είναι πως αναμένουμε advanced puzzle-solving με σκοπό να συνδέσουμε στοιχεία από γεγονότα που έλαβαν χώρα σε 4 χρονολογικές περιόδους και 2 ηπείρους. 



2. COCOON
Το Cocoon έρχεται από τον Jeppe Carlsen που ήταν ο  lead gameplay designer των Limbo & Inside αλλά αυτή τη φορά έχουμε ένα διαφορετικό concept. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη προσέγγιση στο puzzle adventure genre όπου ο χαρακτήρας μας έχει όλους τους κόσμους (δηλαδή τις διαφορετικές περιοχές) αποθηκευμένους σε μια κρυστάλλινη σφαίρα και θα πρέπει να τους αλλάζουμε, αναδιοργανώσουμε και χειραγωγήσουμε με όποιο τρόπο απαιτεί η περίσταση! 



 
3. Lushfoil Photography Sim
Εδώ δεν χρειάζεται κάποια περιγραφή, πρόκειται για ένα digital photography simulation όπου έχουμε στα χέρια μας όλα τα μέσα για να φωτογραφίσουμε μοναδικά φυσικά τοπία. Ότι καλύτερο για όσα άτομα ξοδεύουν ώρες στα photo mode και θέλουν να ασχοληθούν με την φωτογραφία χωρίς το adventuring!




 4. Blade Runner 2033: Labyrinth
Τελευταία ανακοίνωση και η μεγάλη έκπληξη του showcase ήταν το πρώτο game με την υπογραφή της Annapurna βασισμένο στον κόσμο του Blade Runner! Η εταιρία πέρα από το αινιγματικό trailer που θα δείτε παρακάτω δεν μας έδωσε πληροφορίες για το τι να περιμένουμε αλλά σίγουρα θα το βάλουμε στο wishlist γιατί....Blade Runner!




 

Σχόλια