Black Panther game από την EA!

Την 57η επέτειο του εμβληματικού χαρακτήρα της Marvel, Black Panther διάλεξε η EA για να ανακοινώσει το νέο studio Cliffhanger Games που έχει ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε ένα single player game με πρωταγωνιστή τον προστάτη της Wakanda! 



Η νεοσύστατη Cliffhanger Games έχει στο roster της βετεράνους developers που μεταξύ άλλων έχουν εργαστεί στα "Middle-Earth: Shadow of Mordor", "God of War" & "Call of Duty" franchises καθώς και το Halo Infinite. 

Οι developers ανακοίνωσαν πως το επερχόμενο game με τον  θα ανήκει στην κατηγορία story-driven action / adventure sandbox με σκοπό οι παίκτες να ζήσουν μια αυθεντική εμπειρία με τον Black Panther και να έχουν τον έλεγχο στην αφήγηση της ιστορίας σε αντίθεση με τα περισσότερα games του είδους.
 
Το game βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και δεν έχουμε ακόμα κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας, θα περιμένουμε υπομονετικά και ευελπιστούμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα. 
Από την μεριά μας θα δώσουμε συγχαρητήρια στην EA που τελικά φαίνεται ότι άκουσε τους gamers και συνεχίζει να επενδύει σε single-player games. 

Σχόλια